Humbákfölde 2018 | Tiszafüred

Ebben az évben rádiónk felkérést kapott, hogy hivatalos fesztivál rádióként szolgáltassuk a zenéket Humbákföldén. Íme néhány gondolat az első hivatalos Tibi Atya fesztiválról.

 

 

 

A helyszín Tiszafüred, amely bár Budapesttől kissé távol van – mégis megér egy pár mondatot. Körülbelül 150 km-re a fővárostól egy mesés környezetben a Tisza tavak között fekszik a város, amelyben idén egy új “község” alakult: Humbákfölde. A fesztivál területe nem hatalmas, így nem kell órákat sétálni a helyszínek között. A pihenés garantált, hiszen körülbelül 600-800 méterre található a kemping, ahol családias körülmények között lehet feltöltődni.

A koncert helyszínek pozitívuma még, hogy nem kell éjfélkor csendben maradni – a buli tapasztalataink szerint akár hajnali 6-ig is mehet a nagyszínpadon.

 

Első fesztivál, remek helyszín – éééés persze sok jó ember. Közel 13 ezren voltunk kinn az első megboruláson a 3 nap alatt, amelynek az idő sem mindig kedvezett. Érdemes figyelni a humbakfolde.hu oldalt, hiszen a jövő évi tervekről mindenképp informálódni kell! Íme néhány kép, ahogy mi láttuk a fesztivált. Jövőre találkozunk 😉

Facebook Comments

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>