Hódít a Cheap Dating + Ajánlott helyszínek az első randira

Tippek, ötletek a nagy találkozásra: olcsó és célratörő praktikákat gyűjtöttünk össze.

 

 

 

 

Felgyorsult világunkban egyre könnyebb új partnert találni, így rövid időn belül akár több első találkozásra is sor kerülhet. Ha úgy érzed, hogy nincs randi 2000 forint alatt, akkor nagyon tévedsz! Nyugaton már a cheap dating a menő!

 

Mert hát miről is szól az első találkozás? Az első benyomásról. Függetlenül attól, hogy milyen indítékaink vannak, a bemutatkozó kimenetele mindig kétesélyes: vagy lesz belőle valami, vagy nem. Persze van, akinek már a 0. perctől kezdve óriási elvárásai vannak, illetve akad olyan is, aki önfeledt költekezéssel hódítaná meg a kiszemelt partnert, de önmagában ez nem garancia a sikerre.

cheap dating lényege, hogy a külsőségek minimalizálása mellett minél természetesebb környezetben ismerhessük meg egymást.

Hozzávalók: két egymásra kíváncsi fél, nyugodt környezet és egy kis mellékes; mondjuk egy-egy doboz kóla! Elég meredek a kávéházas, cukrászdás és mozizós puccolással szemben, de néha a kevesebb… nos mint tudjuk, több.

Budapesten több eldugott, mégis központi helyen fekvő parkocska várja a frissen ismerkedőket.

1., Mechwart liget (Megközelítési javallat: 4-6-os villamos)

A Mechwart liget virágos padjaival a metropolisz-romantika élő demonstrációja. A park közepén egy hatalmas szökőkút segíti a meghitt atmoszféra kialakítását. Nagy területről beszélünk, így egy kis séta is belefér.

 

2., Honvéd tér (Jászai Mari tértől 5 perc séta)

Budapest egyik legbiztonságosabb körzetében csinos régi házak óvásában található virágos park tökéletes helyszín a zavartalan ismerkedésre.

3., Városmajor (Megközelítés: 56,61 villamos)

A Városmajor egy meghitt hangulatú fás park, csendes padokkal és a forróságban is hűsítő menedéket biztosító széljárással. A folyamatos madárcsicsergés szinte egész nyáron garantált.

Facebook Comments