Típusok, akiket legszívesebben letiltanál a Facebookon

Hány ismerősöd van Facebookon? 200? 1000? 1500? Mivel a fal kapacitása véges, így akár hónapok telhetnek anélkül, hogy kevésbé releváns barátaid bejegyzéseivel találkoznál.

 

 

 

 

Talán nem is baj, hiszen naponta érintkezhetsz olyan felhasználókkal, akiket kapásból letiltanál, de hát az e-tikett nem engedi… Kemény kategóriák az őszinteség jegyében!

1., A mindig, mindenhol boldogok
Itt jártam, ott jártam, boldog az életem! Albumokba rendezi alaposan megkonstruált fényképeit, miután epekedve várja a jutalmazó lájkokat. Nem az élményért, hanem a lájkokért jár sok helyre.
2., Az öndicsérők
Kitalálja, majd elhiszi magáról, hogy valami újnak a mestere. Posztol és kommentel, természetesen minden rezdülésével azt üzeni, hogy ő egy zseni és szakértő, akivel lehetetlen vitatkozni. Akkor is reklámozza magát, amikor nem kéred.
3., Az MLM-Mesterek
Pozitív gondolatok a tökéletes munkáról, életről. Te lehetsz a saját főnököd, miközben mások segítéséből gyarapodsz. Ha kétkedsz, támadnak. Ha idegesít, lenéznek, mert a „komfort zónád rabja vagy”. Nem tetszéseddel ellenségükké válsz.
4., A poszt-függők
Az összetákolt idézetek, az erőltetett mémek és a folyamatosan vicceskedő videók szakértői. Nem telhet el napszak óránkénti 1-2, számodra értelmezhetetlen bejegyzés nélkül.
5., A közösség előtt nevelő szülők
Szép dolog a gyermekáldás, de biztos, hogy meg kell osztani az ultrahangos és a születés utáni percekben készült intim momentumokat?

Facebook Comments