Sorozatok kuckózáshoz – október

Maradnék azon a vonalon, amit a múlt hónapban is hoztam: ajánlok egy komolyabb témájú sorozatot illetve egy agyfárasztót.

Hatalmas kis hazugságok

Ez a sorozat nem véletlenül lett sikeres, hiszen olyan nevek játszanak benne, mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard. Ez az HBO sajátkészítésű sorozata, ami Liane Moriarty bestselleréből készült. Az alapsztori viszonylag szabványos: három középosztálybeli anyukáról szól, akiknek gyerekei most mennek iskolába. Látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. Egy erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozatról beszélünk. Tetszett a sztori misztikuma, az, hogy csak az utolsó részben áll össze a kép. Sajnos még csak egy évad készült belőle és mivel tényleg nagy nevek játszanak benne, így viszonylag sokat kell várni a folytatásra. 50 perc/rész de tutira nem unatkozol majd.

 

Kalandra fel!

Rajzfilmes sorozat, amit a 90-es évek gyermekei közül tuti többen láttak a Cartoon Networkön. A történet főhősei Finn és az ő „varázskutyája”, Jake, akik Ooo földjén, egy vicces, furcsa és varázslatos világban élnek, ahol az ember állandóan kalandokba keveredik. A sorozat igazság szerint a mesés történetek kiparodizálása. Szinte biztos vagyok benne, hogy a rajzolási technika is ezen alapul. Eddig 10 évad készült belőle. 20-25 perc/rész és zseniális poénok vannak benne, de ne lepődj meg, ha mentálisan lefáradsz tőle.

via GIPHY

-= Szanyi Lili =-

Facebook Comments